Kvaliteta kojoj možeš vjerovati

Slika nekoliko o.b.® tampona koji su naslagani jedan na drugi.

Zašto je kvaliteta toliko važna? Samo u Njemačkoj se godišnje proda oko 1,2 milijardi o.b.® tampona, a izvoze se u još 40 zemalja. Tamponi su dio života milijuna djevojaka i žena. One imaju povjerenja u o.b.® kvalitetu a mi se trudimo to povjerenje i zadržati.
 

Rad s najboljimaVeć više od 65 godina neprestano poboljšavamo o.b.® tampone. Naši znanstvenici neprekidno nastoje optimizirati udobnost i zaštitu. Njihov trud urodio je razvojem naših ključnih inovacija – SILKTOUCH ™ gornjeg sloja, zaštitnih krilaca i DYNAMICFIT™ tehnologije zakrivljenih žljebova i 3D širenja.
 

Osiguranje kvalitete i sigurnostiPuno se toga radi kako bi se osigurala kvaliteta i sigurnost naših o.b.® tampona prije njihova dolaska u trgovine. U našim laboratorijima vrše se istraživanja i testiranja. Uvjeti proizvodnje strogo se kontroliraju kako bi svaki o.b.® tampon zadovoljio naše najviše standarde. Provode se kontrolni testovi, npr. ispituje se vučna čvrstoća kako bi bili sigurni da su sve uzice čvrsto pričvršćene za tampon.
 

Osluškujemo tvoje potrebeUz to i iznad svega, pažljivo slušamo djevojke i žene diljem svijeta koje o.b.® tampone koriste svaki dan i svaku noć svoje mjesečnice – a ima ih na milijune. Neprekidno učimo od njih, od tebe, kako bi naši proizvodi zadovoljili svačije potrebe u najvećoj mogućoj mjeri.