Kvaliteta kojoj možeš vjerovati

Slika nekoliko o.b.® tampona koji su naslagani jedan na drugi.

Zašto je kvaliteta toliko važna? Samo u Njemačkoj se godišnje proda oko 1,2 milijardi o.b.® tampona, a izvoze se u još 40 zemalja. Tamponi su dio života milijuna djevojaka i žena. One imaju povjerenja u o.b.® kvalitetu a mi se trudimo to povjerenje i zadržati.
 

Rad s najboljima



Već više od 65 godina neprestano poboljšavamo o.b.® tampone. Naši znanstvenici neprekidno nastoje optimizirati udobnost i zaštitu. Njihov trud urodio je razvojem naših ključnih inovacija – SILKTOUCH ™ gornjeg sloja, zaštitnih krilaca i DYNAMICFIT™ tehnologije zakrivljenih žljebova i 3D širenja.
 

Osiguranje kvalitete i sigurnosti



Puno se toga radi kako bi se osigurala kvaliteta i sigurnost naših o.b.® tampona prije njihova dolaska u trgovine. U našim laboratorijima vrše se istraživanja i testiranja. Uvjeti proizvodnje strogo se kontroliraju kako bi svaki o.b.® tampon zadovoljio naše najviše standarde. Provode se kontrolni testovi, npr. ispituje se vučna čvrstoća kako bi bili sigurni da su sve uzice čvrsto pričvršćene za tampon.
 

Osluškujemo tvoje potrebe



Uz to i iznad svega, pažljivo slušamo djevojke i žene diljem svijeta koje o.b.® tampone koriste svaki dan i svaku noć svoje mjesečnice – a ima ih na milijune. Neprekidno učimo od njih, od tebe, kako bi naši proizvodi zadovoljili svačije potrebe u najvećoj mogućoj mjeri.