Otkrij CAREFREE® dnevne uloške

Slika različitih proizvoda CAREFREE® linije.

Tvoja prva mjesečnica? Super uzbudljivo! Ali što se događa prije nego što počne?Jednu do dvije godine prije početka mjesečnice možda ćeš zapaziti bijele mrljice na donjem rublju – zovu se „iscjedak“. Potpuno je normalan i imaju ga sve djevojke, a s dnevnim ulošcima osjećat ćeš se svježe i zaštićeno.

Carefree® dnevni ulošci olakšavaju stvar! Ali koji su najbolji za tebe? Naravno, oni koji ti pružaju zaštitu, osjećaj svježine i prilagođeni su tvojoj odjeći. S CAREFREE® dnevnim ulošcima svaki dan možeš biti potpuno opuštena!
 

Carefree® s ekstraktom pamuka – tvoj prijatelj mekan poput pamuka Bez obzira ideš li u školu, u shopping ili na zabavu: CAREFREE® dnevni ulošci s ekstraktom pamuka štite tvoje donje rublje i daju ti osjećaj svježine. Prozračni dnevni ulošci sadrže prirodni ekstrakt pamuka. Tako su mekani i udobni za kožu da ćeš zaboraviti da ih uopće nosiš. Možeš nabaviti i CAREFREE® dnevne uloške s ekstraktom pamuka i blagim svježim mirisom.
 

CAREFREE® FLEXIFORM® – što god nosiš Jedan za sve: CAREFREE® FLEXIFORM® prikladan je za slip gaćice i tange. Možeš ga nositi i na normalnim gaćicama i na tangama i biti zaštićena u svakom trenutku. Jednostavno presavij perforirane krajeve ispod tangi i uložak će im savršeno pristajati! Ovaj umjetnik za brze promjene dostupan je i s nježnim mirisom svježe opranog rublja – CAREFREE® FLEXIFORM® fresh.