o.b.®robna marka

Slika dviju žena u kupaćim kostimima koje se drže za ruke. Slika je staromodna i prikazuje žensku revoluciju.

Jednom davno . . .

Osjećaš li se kao da na one dane ne možeš raditi što god želiš? Na one dane možda ne ideš na kupanje ili se manje baviš sportom ili svoju novu usku haljinu moraš ostaviti u ormaru? Jednom davno djevojke su imale manje opcija. Na sreću, za tebe sada su neka druga vremena! Saznaj nešto o počecima o.b.® - kako je žena koja je bila ginekolog i strastvena plivačica imala važnu ulogu u njegovu izumu i revolucionarnom utjecaju koji danas ima na žene i djevojke.  

Otkrij više
Slika nekoliko o.b.® tampona koji su naslagani jedan na drugi.

Kvaliteta kojoj možeš vjerovati

Zbog čega su o.b.® tako posebni? Tamponi o.b.® dio su života milijuna djevojaka i žena. Imaju povjerenja u o.b.® kvalitetu, a mi se trudimo to povjerenje i zadržati. Jako puno pažnje posvećujemo svim našim proizvodima, naročito onima koji su izravno povezani s tijelom i zdravljem. Tampone o.b.® osmišljavamo i izrađujemo u skladu s najvišim standardima kvalitete i podvrgavamo ih rigoroznom testiranju. Uvijek nastojimo pronaći nove načine da poboljšamo tvoju udobnost i zaštitu.  

Saznaj više
Slika zrele žene pokraj mlade žene. Slika ilustrira povijest o.b.® i kako smo pomogli poboljšati kvalitetu života žene još prije 60 godina.

o.b.® - najbolji prijatelj djevojki već VIŠE OD 60 godina

Toliko se toga dogodilo od prvog izlaska o.b.® na tržište! Život se umnogome razlikuje od onoga od prije 60 godina. Kako je život izgledao prije nego su djevojke imale pametne telefone ili surfale Internetom? U doba kad nisu mogle kupiti tampone? Kako je o.b.® tijekom godina podigao kvalitetu života djevojaka i žena? 

Pridruži nam se na našem putovanju
Slika žene koja stoji na polju. Slika ilustrira kako radimo za održivom razvoju i zaštiti okoliša.

o.b.® - štiti vas i vodi brigu o našem planetu

Vjerujemo da se, kao proizvođači milijardi tampon godišnje, trebamo aktivno baviti zaštitiom Zemlje i uključiti se u edukaciju.

Otkrij kako to radimo