PROCOMFORT™

o.b.® je osmislio tampon izvanredan za upotrebu od samog početka korištenja tampona! Tamponi o.b.® PROCOMFORT™ imaju jedinstveni SILKTOUCH™ gornji sloj koji glatko klizi unutra i van. A zahvaljujući o.b.® tehnologiji sa zakrivljenim žljebovima, uživat ćeš u pouzdanoj zaštiti.

NA KOJI NAČIN MI O.B.® PROCOMFORT™ PRUŽA DODATNU UDOBNOST I OSIGURAVA POUZDANU ZAŠTITU?

  • o.b.® PROCOMFORT™ s jedinstvenim SILKTOUCH™ gornjim slojem nježno klizi, omogućujući tako lakše umetanje i uklanjanje za optimalnu udobnost. 
  • DYNAMICFIT™ tehnologija sa 3D širenjem prilagođava tampon tvom tijelu nakon umetanja, a jedinstveni isprepleteni žljebovi skupljaju tekućinu te je učinkovito usmjeravaju prema gore za pouzdanu zaštitu i bezbrižnost. 

 

KADA JE O.B.® PROCOMFORT™ SAVRŠEN IZBOR ZA MENE?
Ako tek počinješ koristiti tampone, o.b.® PROCOMFORT™ Mini najbolji su izbor za tebe.  Namijenjen je svima kojima je važno jednostavno umetanje i uklanjanje. Zaobljenog su vrha, veoma mali i tanki te imaju svilenkasto-glatki SILKTOUCH™ gornji sloj. Sve ih to čini jednostavnima za upotrebu.


Koji je o.b.® PROCOMFORT™ proizvod optimalan za mene? 

o.b.® PROCOMFORT™ dostupni su s različitim stupnjevima upijanja kako bi zadovoljili sve tvoje potrebe, ovisno o intenzitetu krvarenja.

Preporučujemo da uvijek koristiš tampon najmanje sposobnosti upijanja dostatne za trenutnu jačinu krvarenja. Razina upijanja na ambalaži je prikazana kapljicama.

Otkrij pravi proizvod za sebe putem našeg izbornika proizvoda.  

o.b.® ProComfort™ Mini

Mini

o.b ProComfort™ Normal

Normal

Slika pakiranja o.b.® ProComfort™ Super. Proizvod ima četri kapljice što znači da se preporučuje za dane sa srednjim do jakim krvarenjem.

Super

Slika pakiranja o.b.® ProComfort™ Super Plus. Proizvod ima šest kapljica što znači da se preporučuje za dane s jakim do vrlo jakim krvarenjem.

Super Plus