Evo kako funkcionira

Možeš jednostavno upisati svoje osobne podatke u kalendar i kliknuti na „Izračunaj“ da vidiš očekivane datume svoje sljedeće mjesečnice i plodne dane*.

Počni

Odaberi datum na koji želiš početi upisivati podatke. Klikni na datum i pojavit će se polje.
Ovdje možeš zabilježiti vrstu i trajanje krvarenja (od ovog datuma), kao i jačinu krvarenja i svoje raspoloženje. Isto tako, možeš voditi bilješke i unijeti datum i vrijeme svojih liječničkih pregleda. Klikni na „Spremi“ i tvoj unos bit će dodan tvom kalendaru.

Važni savjeti

Za promjenu podataka ili unos novih podataka, jednostavno klikni na odgovarajući datum.
Podatke od nekog dana možeš izbrisati klikom na odgovarajući dan i odabiranjem opcije „Izbriši“.
Nemoj upisivati krvarenja između mjesečnica, jer ćeš time poremetiti izračune!
Za buduće datume možeš upisivati bilješke i liječničke preglede, ali za prošle datume možeš upisivati samo datume mjesečnica.

*Uzmite u obzir da o.b.® ne preuzima odgovornost za izračune. Naročito se izračun plodnih dana ne smije smatrati jasnom naznakom da na te dane postoji veća vjerojatnost začeća.

image image

Česta pitanja

Zaboravila sam svoju zaporku. Što da napravim?


Odmah ispod polja za prijavu nalazi se link „Zaboravljena zaporka“. Klikni na njega da upišeš svoju adresu e-pošte, na koju ćeš dobiti link za kreiranje nove zaporke.

Kako mogu promijeniti svoju zaporku?


Svoju zaporku možeš promijeniti u bilo kojem trenutku. Samo klikni na „Moj profil“ za pristup postavkama ako želiš promijeniti svoju zaporku.

Kako mogu promijeniti svoju adresu e-pošte?


Svoju adresu e-pošte možeš promijeniti u bilo kojem trenutku. Samo klikni na „Moj profil“, upiši svoju adresu e-pošte u polje „e-pošta“ i klikni „Spremi“.

Kako mogu izbrisati svoj profil?


Svoj profil možeš izbrisati u bilo kojem trenutku. Samo klikni na „Moj profil“, „Izbriši moj profil“ i tvoj profil bit će trajno izbrisan.

Ne primam podsjetnike za svoju sljedeću mjesečnicu na adresu e-pošte. Što da napravim?


Da bi dobila podsjetnike za svoju sljedeću mjesečnicu e-poštom moraš aktivirati funkciju podsjetnika na „Moj profil“. Ovaj dio sadrži i podsjetnik za liječničke preglede. Ne zaboravi spremiti promjene. Podsjetnik možeš aktivirati i klikom na „Podsjeti me“ ispod kalendara.

Kako mogu upisati liječnički pregled?


Klikni na datum u kalendaru za upis liječničkog pregleda i mogućih bilježaka. Pregled će onda na kalendaru biti prikazan sljedećom ikonom.

Zašto ne mogu upisati podatke o mjesečnici?


Mjesečnice ili krvarenja između mjesečnica možeš upisati jedino za prošle datume. Ne možeš ih upisivati za buduće datume.

Kako mogu pogledati stare unose?


Klikni na strelice pored kalendara ako želiš pogledati starije unose.

Kako u kalendar mogu upisati krvarenje između mjesečnica?


U obrascu za unos možeš odabrati ili krvarenje između dvije mjesečnice ili menstrualno krvarenje. Samo pazi da krvarenje između mjesečnica ne upišeš kao datume menstrualnog krvarenja, jer ćeš time poremetiti izračun.

Kako mogu ispisati svoj kalendar?


Funkciju „Ispiši“ možeš iskoristiti za ispisivanje svog kalendara. Klikni na odgovarajuću tipku da vidiš prikaz svog kalendara, koji potom možeš ispisati pomoću izbornika za ispisivanje.